Zsaluzia

ZSALUZIA

Zsaluziák számtalan kivitelben, színben illetve méretben. Személyesen szegedi üzletünkben, vagy zsaluziákról kérjen díjmentes ajánlatot!

zsaluzia_szegedszeged_zsaluziazsaluzia-javitas-szeged

DÍJMENTES AJÁNLATKÉRÉS!

Kattintson az “Díjmentes Ajánlat Kérés” menüpontra, töltse ki rövid űrlapunkat! Rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Védje nyáron az otthonát zsaluziával!

zsaluziákHamarosan itt a nyár, amire nem árt időben felkészülni. Az évszak évről évre egyre nagyobb forróságot hoz, amivel szemben csak úgy lehet az első perctől kezdve védekezni, ha még a nyár beköszönte előtt gondoskodunk például a légkondicionáló berendezésről, vagy a megfelelő árnyékolók beszereléséről. Szerencsére manapság rengeteg megoldás áll rendelkezésre a meleg elleni védelemhez, így mindenki ki tudja választani azt, ami a számára a legideálisabb. Ha Ön mindenre nyitott annak érdekében, hogy ne kelljen szenvednie a forróságtól, ajánljuk figyelmébe a zsaluziákat!

A zsaluziák tökéletes védelmet nyújtanak a kánikulával szemben a nyári hónapokban. A speciális formájú lamelláknak köszönhetően ez a külső árnyékoló képes nagyon szorosan is összezáródni, így egy második szigetelőréteget hoz létre, ami távol tartja a nyílászáróktól a napsugarakat és a kinti, forró levegőt.

A zsaluziákat bátran használhatja a legforróbb napokon, ugyanis olyan speciális réteggel vonják be a lamellákat, ami rendkívül ellenállóvá teszi őket a különböző időjárási tényezőkkel és az erős UV sugárzással szemben. A zsaluzia tehát hosszú éveken át ki fogja szolgálni otthonát, így megteremtve a megfelelő körülményeket még a legnagyobb kánikulában is.

A zsaluziák kiválóan automatizálhatóak és motorizálhatóak, így még nagyobb védelmet képesek biztosítani, hiszen a mai technológia lehetővé teszi, hogy fényvezérléssel működjenek, ezáltal otthona akkor is védve lesz az erős napsugaraktól, amikor házon kívül van.

A magáningatlanokon kívül a zsaluziák irodaházakra is ideálisak, hiszen a munkavégzéshez a nyári időszakban különösen szükség van a kellemes hőmérsékletre. Erről pedig ezek a külső árnyékolók gondoskodni fognak.

Ha Ön is szeretné megtapasztalni a zsaluziák előnyeit, és még a nyár beköszönte előtt felszereltetné őket az otthonára, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken! Külső árnyékolóink megbízhatóak, minőségiek, így garantáljuk, hogy nem fog csalódni bennük. Ha még a rendelés előtt kérdései lennének a zsaluziákkal kapcsolatban, abban az esetben is forduljon hozzánk bizalommal!

 

Miért bizonyul ideális választásnak a zsaluzia?

Miért bizonyul ideális választásnak a zsaluzia?Modern világunkban számtalan árnyékolástechnikai eszközből válogathatunk. A redőnyök továbbra is a legnépszerűbb sötétítőknek számítanak, azonban mostanság egyre nagyobb az igény a külső árnyékolók felszerelésére is, vagyis a zsaluziákra. Ennek a megoldásnak számtalan előnye van, aminek híre folyamatosan terjed, ezért egyre több ember figyelmét keltik fel a külső árnyékolók.

A zsaluzia egyik legfőbb előnye az, hogy külső árnyékolóként teljesen egyedülálló mértékben szabályozható vele a beáramló fény mennyisége. Ezáltal úgy lehet félárnyékot teremteni a lakótérben, hogy nem kell teljesen felhúzni a lamellákat, elegendő lesz csak kis mértékben elforgatni őket. A zsaluzia maximális fényzárást nem biztosít, ugyanakkor kellően sötétet tud teremteni a helyiségekben ahhoz, hogy még nappal is megfelelő körülmények között pihenhessenek az ingatlanban élők, eközben pedig a kíváncsi tekintetek miatt sem kell aggódniuk.
A zsaluzia másik nagy előnye, hogy kiváló szigetelőképességgel rendelkezik. Ezekkel az árnyékolókkal közel ugyanolyan szorosan összefüggő réteget vonhat az ablakok elé, mint a redőnyökkel. Így a zsaluzia is képes extra légréteget vonni az ablakok elé, nemcsak télen, hanem nyári időszakban is, ezzel csökkentve az egyes helyiségek hőcseréjét, így mindig kellemes hőmérséklet uralkodhat az ingatlanon belül.
Végül, de nem utolsó sorban érdemes megemlíteni a zsaluziák esztétikai előnyeit is. Egyszerűek, de látványosak, felszerelésükkel tökéletes, egyedi összképet adhat az ingatlan küllemének. Különösebb karbantartást nem igényelnek, hosszan megőrzik hibátlan esztétikai és szerkezeti állapotukat.

Összegezve tehát a zsaluzia mind funkciójában, mind látványában előnyöket nyújt azoknak, akik a külső árnyékolók felszereltetése mellett döntenek. Ha Ön is szeretné otthonába zsaluziát vásárolni, vagy további kérdései lennének a külső árnyékolókkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken! Kollégáink minden kérdésére választ adnak, ezáltal tiszta képet kaphat a zsaluziákról!