Napellenzők, Árnyékolók

1. NAPELLENZŐK

Napellenzők széles választékát kínáljuk, különböző színösszeállításban, kivitelben személyesen szegedi üzletünkben. Vagy kérjen napellenzőinkről díjmentes ajánlatot!

napellenzo_szegedszeged_napellenzonapellenzok-2

 

DÍJMENTES AJÁNLATKÉRÉS!

Kattintson az “Díjmentes Ajánlat Kérés” menüpontra, töltse ki rövid űrlapunkat! Rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot!

 

2. TÉLIKERT ÁRNYÉKOLÓK

Télikert árnyékolóink számtalan kivitelben, színben illetve méretben. Személyesen szegedi üzletünkben, vagy télikerti árnyékolóinkról kérjen díjmentes ajánlatot!

telikert_arnyekolokszeged-telikert-arnyekoloktelikert-arnyekolok-szeged

 

3. TEXTIL KÜLTÉRI ÁRNYÉKOLÓK

Az Anni Kft. textil kültéri árnyékolókat kínál számtalan kivitelben, méretben illetve színben. Tekintse meg kínálatunkat személyesen szegedi üzletünkben, vagy kérjen textil kültéri árnyékolókról díjmentes ajánlatot!

textil-kulteri-arnyekoloktextil_kulteri_arnyekolo_szegedszeged-textil-kulteri-arnyekolok

 

DÍJMENTES AJÁNLATKÉRÉS!

Kattintson az “Díjmentes Ajánlat Kérés” menüpontra, töltse ki rövid űrlapunkat! Rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Készüljön velünk a nyárra, szerezze be napellenzőjét, árnyékolóját!

Lassan beköszönt a tavasz, és sokan már azt tervezgetik, hogy nyárra milyen eszközöket kell majd beszerezniük annak érdekében, hogy komfortosabban érezhessék magukat a kertjükben. Ennek hatására kerülnek középpontba már most a napellenzők, különböző árnyékolók, hiszen ezek azok a kiegészítők, amelyek nélkül elképzelhetetlen a nyári időszak a kertben.

A napellenző manapság az egyik legnépszerűbb külső árnyékolónak számít, nem véletlenül, ugyanis használatával gyorsan és egyszerűen lehet biztosítani a naptól, esőtől védett területet. A napellenzők tartós, időtálló megoldásnak bizonyulnak az árnyékoláshoz, köszönhetően kedvező szerkezeti adottságaiknak. Erősített alumínium vázszerkezettel rendelkeznek, ami mellett ponyvájuk is szívós, az UV-sugárzásnak tökéletesen ellenálló anyagból készül, ez pedig a vizet és a szennyeződéseket egyaránt taszítja, védett még a penészesedéstől is.

A napellenzők kedvező tulajdonságai a lakótérre is hatással vannak. A nyílászárók fölé szerelve képesek árnyékolni az ablakokat és az ajtókat is, így pedig a lakásban kellemes hőmérséklet uralkodhat, mivel a napsugarak nem hatolnak be a helyiségekbe. Közben a teraszon vagy az erkélyen is kellemes árnyékban, az erős napsugaraktól védve élvezhetik az emberek a nyár legforróbb napjait is.

Természetesen számos egyéb árnyékolót választhatnak még az érdeklődők, léteznek textil kültéri árnyékolók, de kifejezetten télikertek árnyékolására alkalmas eszközök is. A rendkívül széles méret- és színválasztéknak köszönhetően mindenki megtalálhatja az otthonához legjobban illő és ízlésének megfelelő eszközöket.

Amennyiben árnyékolóra, napellenzőre van szüksége, nézzen körül nálunk, és ismerje meg termékeink részleteit! Időtálló, stílusos megoldásokkal várjuk érdeklődőinket! Munkatársaink szívesen segítenek, felmerülő kérdéseivel bátran vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén, és élvezze a legmelegebb nyári napokat is hűs árnyékban!