ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA

Hatalmas választék az árnyékolástechnika területén. Saját gyártású minőségi műanyag illetve alumínium redőnyök, szúnyoghálók kézi illetve motoros működtetéssel. Komplett redőnyrendszerek igény szerint hőszigetelt kivitelben is. Rolók sávrolók, reluxák, télikert árnyékolók, napellenzők, szalagfüggönyök, zsalugáterek, zsaluziák többféle színben és nagy választékban.


A korszerű zsalugáter előnyei

Minden kétséget kizáróan a zsalugáterek azok, amik az árnyékolók világában a romantikát képviselik. Ha zsalugáter kerül szóba, valószínűleg a legtöbbünknek egy kis, vidéki házikó jelenik meg a lelki szemei előtt, aminek az ablakait zsalugáterek keretezik: színesre festett táblák, amik nappal hívogatóan nyitnak a világ felé, éjszaka pedig védelmezően bezárulnak az ablakok előtt, hogy a háznak és lakóinak álmát őrizzék.

Ma sem kell lemondani a zsalugáterek megkapó bájáról és egyedi stílusáról, hiszen bárkinek lehetnek ilyen árnyékolói. A modern zsalugáterek megőrizték a régi idők nosztalgiáját, de a korszerű részleteknek hála alkalmazkodtak a modern ember igényeihez. Ezek az új típusú árnyékolók már motorral működnek, ami azt jelenti, hogy anélkül is lehet őket csukni és nyitni, hogy kézzel kellene ezt megtenni. A motoros árnyékolók a motoroknak köszönhetően távirányító segítségével a ház, vagy lakás bármely pontjáról vezérelhetőek. Nincs szükség arra, hogy az alkonyat közeledtével, vagy egy különösen forró nyári napon egyenként végigjárjuk az emeleteket és az ablakokat. Bőven elég, ha odamegyünk a távirányítóhoz, és pár gombnyomással elvégezzük a nyitást, illetve zárást azokon a zsalugátereken, amiken szeretnénk. Ez még nem minden, mert a tervezők a betörésvédelemre is gondoltak. A motoros árnyékolók nemcsak távirányíthatóak, de programzhatóak is. Ez azt jelenti, hogy időzítés alapján nyitódnak és csukódnak. Ha a lakók elutaznak, és szeretnék azt a látszatot kelteni az idegenek számára, hogy otthon vannak, a programozott árnyékolók ehhez nagyszerű eszközök.

Ha egyedi és stílusos árnyékolókat szeretett volna mindig is az ingatlanára, akkor a zsalugáterek azok, amiket keres. Ismerje meg a Somfy motoros zsalugátereit, és vásároljon korszerű árnyékolókat az otthonára! A honlapunkon található menüpontban talál egy rövid leírást erről a termékről, de ha többet szeretne megtudni, akkor mindenképpen érdemes felkeresnie minket, és tájékozódni az általunk kínált termékekről! A közzétett elérhetőségeink egyikén kérjen tőlünk egyedi árajánlatot zsalugáterekre!